Vores historie

5R People er Danmarks største kontaktcenter.
Vi er 500+ ansatte og arbejder for nogle af Danmarks største virksomheder, hvor vi varetager direkte salg, mødebooking, kundeservice, sagsbehandling, vikartjenester og meget mere.

Startede som 5R Marketing

Vores historie starter tilbage i 2005 under navnet 5R Marketing.

5R Marketing blev grundlagt af Carsten Rasmussen 1.februar 2005. Carsten havde lang og bred erfaring med indkøb af telemarketingydelser, og havde gennem årene besøgt adskillige telemarketingvirksomheder.

Han oplevede, at det kunne gøres bedre, og at der var plads i markedet til en aktør med kvalitet i alle led af værdikæden. En virksomhed bygget på en kerneværdi om ordentlighed.

 

Ressourcer
Vores vigtigste ressource – og vigtigste tilbud til kunderne – er vores medarbejdere. Dem bruger vi mange ressourcer på at udvikle og motivere, så vores kunde får mest muligt ud af sine ressourcer.

Respekt
Vi har respekt for hinanden, respekt for kunden og kundens forretning – og vi behandler altid vores kunders kunder med respekt

Relationer
Vores forretning, og moderne marketing, handler om relationer. Gode interne relationer hæver vores præstation, gode kunderelationer sikrer, at opgaven defineres og løses rigtigt og gode relationer til kundens kunder baner vej for gode resultater.

Rettidighed
Vores succes afhænger af evnen til at tage dialogen med kundens kunder, når de oplever at dialogen er relevant – og af kunderelationer baseret på rettidig opgaveløsning med rettidig og grundig opfølgning.

Resultater
I sidste ende handler det hele om resultater. Vores mål og forventninger defineres på forhånd sammen med kunden, og vores resultater er altid målbare.

5R Peoples gamle logo med navnet 5R Marketing

Fem grundværdier blev byggestenene, og er stadig de søjler vores virksomhed står på i dag:

En afdeling bliver til 5

I 2007 indtræder Steen Espersen McCormick som medejer. Partnerskabet gav øget fokus på vækst, flere samarbejdspartnere, og i 2010 fortsætter udvidelsen med Michael Larsen som partner, og sammen stifter Carsten, Steen og Michael Salgsbureauet i Odense.

Vi er fremme ved 2013 da vi åbner dørene for første gang til vores afdeling i Svendborg. Afdelingen hér hed Telemarketingbureauet indtil vi 1.september 2022 fusionerer, og bliver til 5R People.

Trioen vælger i 2015, at starte Fiver Marketing i Malaga, Spanien, hvilket byder på helt nye muligheder for både medarbejdere og kunder.

Vi har ikke været længe i gang i Malaga, før der byder sig en mulighed på Sjælland. I 2016 køber vi Avita i Næstved, som bliver vores femte lokation.

Med 5 lokationer var et solidt fundament for fremtiden etableret, og de kommende år blev brugt til yderligere vækst i forretningen.

I 2022 starter dialogen omkring fusion af alle selskaber, og 1.september samme år kan vi i forening kalde os 5R People.

De 5 R´er har altid være grundværdierne i alle selskaberne, og derfor var det naturligt at dette fortsat skulle være en del af det nye fælles navn. People blev tilføjet, da vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og grund DNA´et i vores forretning.

Vores vision

Visionen for 5R People er, at ”Vi vil være Danmarks bedste kontaktcenter for vores kunder og for vores medarbejdere”, og vores mission er at vi ønsker at gøre tingene ordentligt i alle sammenhænge.

Den drøm der fik liv i 2005, det øje for hvad markedet manglede, det er stadig den drøm der lever i vores stærke kultur. Om du kommer i vores afdeling i Aarhus, Odense, Svendborg, Næstved eller Malaga, så vil du ikke være i tvivl om, at 5R People er drevet af en stærk vision og stærke værdier. 

Værdier der er stærke nok til at være fælles, og som er dybt forankret i hele vores organisation.

Carsten Rasmussen, Steen Espersen McCormick og Michael Larsen har sammen skabt det der blev historien om 5R Peoples tilblivelse, og deres ambitioner er ikke blevet mindre!

 Vi glæder os alle til, at tilføje endnu mere til en allerede spændende tidslinje.

5R Peoples gamle logo 5R Marketing
5R Marketing bliver grundlagt
Billeder med vigtige budskaber for 5R People
Nyt partnerskab med Steen E. McCormick
Salgsbureauets gamle logo før det blev en del af 5R People
Salgsbureauet bliver en del af 5R
Telemarketingbureauets logo før det bliv til 5R People
Åbner afdelingen i Svendborg
Fiver Marketing bliver grundlagt
Avitas gamle logo før det blev opkøbt og blev en del af 5R People
Opkøb af
Avita
5R Peoples logo
Vi bliver til
5RPeople
2005
2007
2010
2013
2015
2016
2022