Aarhus

Afdelingen har eksisteret siden 2005, og er vores største afdeling med over 200 arbejdspladser i midten af smilets by.

Lidt om os

Vores Aarhus afdeling åbnede i 2005, som den første afdeling i det der i dag er 5R People. Det er vores ældste afdeling, og med mere end 200 arbejdspladser også vores største afdeling.

Med et dedikeret mål om, at være Danmarks bedste kontaktcenter for vores medarbejdere, for vores kunder og for vores kunders kunder, har vi siden 2005 sat en ære i at hjælpe vores samarbejdspartnere med at nå deres mål.

Et kontaktcenter med mange kompetencer

Vi har indgående kendskab til mange forskellige brancher og forretningsområder, og tilbyder løsninger der omfatter rekvirering af nye kunder via outboundaktiviteter, som direkte salg og mødebooking, AML og administration heraf, fastholdelse af kunder og kundeservice på inboundlinjen.

Kom og vær’ med

Vi er placeret i indre by ved strøget, kun få minutters gang fra banegården, og vores stærke kultur mærkes fra første besøg i centeret. Vi har et stærkt fællesskab og høj medarbejdertrivsel.

Vi tilbyder en arbejdsplads med diversitet. Vi er en mangfoldig medarbejdergruppe, som afspejler den by vi er en del af, og som medarbejder her bliver man således en del af en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø i gode rammer, centralt i Aarhus.

Find vej til os

Kontakt os

GIGANTERNES KAMP 2,0! Efter lang ventetid, så fik Kristoffer endelig sin revanche kamp. Det endte dog ikke som ønsket, Kristoffer tabte begge set.. Ikke nok med det, så tabte han et set med 6 - 0 😅🥚

Stort tillykke til Carsten der ...endnu engang løb med sejren 🥇 Godt kæmpet begge to 😁 #5rpeople #5rpeopleaarhus

GIGANTERNES KAMP 2,0! Efter lang ventetid, så fik Kristoffer endelig sin revanche kamp. Det endte dog ikke som ønsket, Kristoffer tabte 3-1 i sæt... Ikke nok med det, så tabte han sidste sæt med 6 - 0 😅🥚

Stort tillykke til ...Carsten der endnu engang løb med sejren 🥇 Godt kæmpet begge to 😁 #5rpeople #5rpeopleaarhus