Job i Aarhus

Få et job i Aarhus og skab din karriere i vores dynamiske team med over 200 kollager.

Velkommen til 5R People

Stedet for dig der søger job i Aarhus

Er du på udkig efter en spændende jobmulighed i Aarhus?

Hos 5R People kan du blive en del af vores største og ældste afdeling, der har været en fast del af byens puls siden 2005.

Med over 200 dedikerede medarbejdere og en god central beliggenhed i Aarhus, er vi stolte af at tilbyde en unik arbejdsmulighed inden for telefonsalg, mødebooking, kundeservice mm.

Medarbejdere hos 5R People tager en kort pause fra jobbet med et spil bordfodbold

Bliv en god sælger med et job i Aarhus?

Vores kontaktcenter har en vigtig mission. At være en arbejdsplads der skaber din fremtid. Vi har indgående kendskab til forskellige brancher og forretningsområder som vi leverer skræddersyede løsninger til. Om du har meget eller slet ingen sælgererfaring, er ikke afgørende for, om du kan få et job hos os i Aarhus. Du kommer igennem et salgstræningsforløb der tager udgangspunkt i dit nuværende niveau.

Med tiden vil dette give dig stærke salgskompetencer som ikke bare vil være brugbare her hos os, men også på mange andre arbejdspladser. Du bliver med andre ord en meget værdifuld medarbejder som mange arbejdspladser vil kæmpe om at få fat i.

Salgstræningen sørger for løbende udvikling gennem hele din tid hos 5R People. Din udvikling vil derfor aldrig stå stille med et job hos os og vi garanterer derfor at du med tiden kan blive en meget dygtig sælger.
Smilende medarbejder der arbejder i kontaktcenter
Medarbejder sælger via telefonen

Vores historie i Aarhus

5R People er Danmarks største kontaktcenter.
Vi er omkring 500 ansatte fordelt på 5 lokationer (Aarhus, Odense, Svendborg, Næstved og Malaga) hvoraf ca. 200 sidder i Aarhus.

Her arbejder vi for nogle af Danmarks største virksomheder, hvor vi varetager direkte salg, mødebooking, kundeservice, sagsbehandling, vikartjenester og meget mere. Vores mission er klar: At være Danmarks bedste kontaktcenter, ikke kun for vores medarbejdere, men også for vores kunder og deres kunder. Den dedikation, vi lægger i vores arbejde, er ikke kun en del af vores DNA, men også en ære, som vi bærer med stolthed.

Vi brænder for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at opnå deres mål og skabe bæredygtige forbindelser. Du kan læse mere om tilblivelsen af 5R People her

Din vej til et udviklende job i Aarhus

Ønsker du at være en del af vores dynamiske team og starte din rejse mod et spændende job i Aarhus? Kontakt os i dag for at lære mere om de aktuelle jobmuligheder, eller send din ansøgning for at blive en del af vores voksende team. Vi ser frem til at byde dig velkommen til 5R People, hvor vi ikke blot tilbyder et job, men en mulighed for at udvikle kompetencer der vil skabe din fremtid.

2 mandlige kollegaer der har job i Aarhus står og snakker

Fordele ved et job hos 5R People

Oplæring & udvikling

Vi uddanner løbende vores ansatte så de hele tiden forbedre og udvider deres kompetencer.

Tæt på offentlig transport

Vi er beliggende et stenkast fra Aarhus banegård. Du har derfor gode muligheder for at komme til og fra arbejdspladsen.

Sociale arrangementer

Vores forskellige afdelinger holder jævnligt små arrangementer som er med til at skabe et godt sammenhold.

Frisk frugt

Der står altid frisk frugt på bordene som du kvit og frit kan nyde godt af.

Kaffe & Te

Det er vigtigt stemmen er varm, derfor er der selvfølgelig altid gratis kaffe og te til rådighed.

Central beliggenhed

Vores Aarhus afdeling ligger midt på strøget. En god frokost er derfor altid let at finde.

Find vej til os

Kontakt os