Job hos 5R People

5R People er et kontaktcenter, og vi ønsker at skille os ud fra mængden.
Det gør vi ved at levere en oplevelse udover det sædvanlige for både medarbejdere, kunder og vores kunders kunder.

Job hos 5R People

Hos os vil du komme til, at arbejde i et godt miljø omgivet af skønne kollegaer. Du kommer til, at indgå i et kompetent og velfungerende team, hvor du vil få ansvar for egne resultater. Samtidig vil du blive udfordret i hverdagen med spændende opgaver.

Med et job hos 5R People får du de bedste værktøjer til at udvikle dit talent, både på det faglige og personlige plan. 

2 unge mennesker med et job hos 5R People
Smilende medarbejder i 5RPeople kontaktcenter

Et kontaktcenter med mange kompetencer

Hos os udvikler du kompetencer og viden, der gør dig eftertragtet på arbejdsmarkedet. Du vil få stærke kommunikative færdigheder, der gavner din fremtid, uagtet om det er hos 5R People eller andetsteds.

Der er medarbejdere i alle aldersgrupper, og et godt fællesskab på tværs af alle afdelinger. Du bliver således en del af en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, i gode rammer, uagtet hvilken af vores afdelinger du bliver en del af. Du kan læse om vores afdelinger her:

Aarhus • Odense • Svendborg • Næstved • Malaga

"Kom og vær’ med"

Vi arbejder strategisk med mangfoldighed, da de mange perspektiver, erfaringer, kompetencer og baggrunde vi i fællesskab bringer til bordet er en kæmpe styrke der udvikler os alle som mennesker, kollegaer og medarbejdere.

”Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource!”

“Hos 5R People kan du forvente en god og professionel ansættelsesprocedure – lige fra første samtale til afslutning på onboarding. Jeg har hjertet med i alt hvad jeg gør, og det er vigtigt for mig, at man som ansat hos os oplever de stærke værdier der lever hos 5R People” Birgitha Mühlensteth, HR Chef

En kvinde har fået job hos 5R People

Et job der skaber din fremtid

Historier fra tidligere medarbejdere

Et professionelt arbejdsmiljø med trivsel og udvikling i fokus

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og udvikling er i fokus, og hvor opgaven er at sikre den bedste oplevelse ud mod vores kunder og deres kunder.

Hos 5R People sætter vi en ære i, at vi kan hjælpe vores samarbejdspartnere med at nå deres mål hvad end det er rekvirering af nye kunder via outboundaktiviteter som direkte salg og mødebooking, fastholdelse af kunder eller kundeservice på inboundlinjen.

Vi har en meget bred og attraktiv kundeportefølje, og kan derved tilbyde vores medarbejdere en masse spændende opgaver. Både inden for BtB og BtC, hvilket kommer dig som ansøger til gode, i forhold til at finde det rette match.

Vi er dedikerede til vores modtagelse og introduktion af nye medarbejdere, så du vil opleve at blive grundigt oplært over en 14 dages onboarding periode. Herefter vil du løbende blive uddannet i alt fra personprofiler til kommunikationsteorier.

Du vil få grundig oplæring, løbende træning og uddannelse, hvorfor det ikke er et krav at have erfaring som kundekonsulent. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau, da det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen. Vi tilbyder et behageligt og afbalanceret arbejdsmiljø med høj trivsel, hvor der er plads til forskellighed – fordi vi sætter pris på forskellighed.

Vi søger derfor dig, som ønsker et ansvarsfuldt job, med fokus på at skabe værdi via telefonen og medansvar for egne resultater. Bliver du en del af 5R People, vil du komme til at arbejde i et uformelt og motiverende miljø, omgivet af skønne kollegaer, og du vil få mulighed for høj grad af udvikling både fagligt og personligt.

Skulle du have uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef for 5R People, Birgitha Mühlensteth

5RPeoples HR chef Birgitha
Birgitha Mühlensteth

87 46 90 00

5RPeoples logo med en effekt der viser en masse glade medarbejdere

Et gennemtænkt rekrutteringsforløb

Du kan forvente et godt samtaleforløb, der ved ansættelse fortsætter med en gennemtænkt pre- og onboarding, efterfulgt af løbende udvikling.

1. Samtale

2. Samtale

Preboarding

Onboarding

Udvikling

Vi tilbyder

Om dig

Send os en ansøgning i dag!

”Jeg troede det skulle være et arbejde i mit sabbatår, men nu står jeg her på femte år og har aldrig været gladere”
” Vi er mange med meget forskellig baggrund, alder og erfaring. Jeg har virkelig erfaret, at der er et utal af muligheder for udvikling både på et personligt- og et professionelt plan”
”Det bedste ved mit job er, at jeg sammen med mit team er med til at gøre en forskel for de kunder vi ringer for, og dem vi ringer til"

Start med at udfylde formularen

Upload CV / Ansøgning*
Upload bilag
Upload bilag
Jeg har læst og forstået 5Rpeoples persondatapolitik