Job i Næstved

Få et job i Næstved og kickstart din karriere med et udviklende job.

Vil du have et job i Næstved i dit sabbatår?

Brænder du for at yde den gode kundeservice og kan du lide at tale med mennesker? Så kunne et job i Næstved hos 5R People helt sikkert være noget for dig.

Vi kan tilbyde dig salgstræning på et højt niveau uanset om du har erfaring inden for telemarketing eller ej. Vores salgstræning bliver konstant opdateret, så du altid er med på de nyeste trends og tendenser indenfor telemarketing. I dit sabbatår vil du få flere værktøjer i værktøjskassen, der er værdiskabende for vores kunder.

Du vil ikke kun få høje tekniske kompetencer, men også få mulighed for at udvikle din sociale side i et mangfoldigt arbejdsmiljø og bidrage til et stærkt sammenhold. Et sabbatår hos os er mange gange blevet startskuddet til en karriere man måske slet ikke havde tænkt over var mulig.

Vores historie i Næstved

Vores afdeling i Næstved har rødder helt tilbage til 1999, hvor den blev stiftet under navnet Avita. I 2016 kom afdelingen under vingerne på 5R-Gruppen og blev dermed en del af Danmarks største kontaktcenterkoncern, der har afdelinger på fem lokationer (Aarhus, Odense, Svendborg, Næstved og Malaga).

I 2021 skiftede Avita navn til 5R Marketing Sjælland, inden vi i september 2022 blev lagt sammen med koncernens øvrige selskaber under det nye fælles navn 5R People. Afdelingen ligger på Dania 38 i Næstved med masser af parkeringsmuligheder lige i nærheden.

Gå en udviklende karriere i møde med et job i Næstved

Ønsker du at være en del af vores dynamiske team og starte din rejse mod et spændende job i Næstved? Kontakt os i dag for at lære mere om de aktuelle jobmuligheder, eller send din ansøgning for at blive en del af vores voksende team. Vi ser frem til at byde dig velkommen til 5R People, hvor vi ikke blot tilbyder et job, men en mulighed for at udvikle kompetencer der vil skabe din fremtid.

Fordele ved et job hos 5R People

Oplæring & udvikling

Vi uddanner løbende vores ansatte så de hele tiden forbedre og udvider deres kompetencer.

Tæt på offentlig transport

Vi er beliggende kun 10 min. gang fra Næstved station. Du har derfor gode muligheder for at komme til og fra arbejdspladsen.

Sociale arrangementer

Vores forskellige afdelinger holder jævnligt små arrangementer som er med til at skabe et godt sammenhold.

Frisk frugt

Der står altid frisk frugt på bordene som du kvit og frit kan nyde godt af.

Kaffe & Te

Det er vigtigt stemmen er varm, derfor er der selvfølgelig altid gratis kaffe og te til rådighed.

Central beliggenhed

Vores Næstved afdeling ligger centralt beliggende med udsigt til Rådmandshaven.

Find vej til os

Kontakt os