Næstved

Vores afdeling i Næstved, har rødder helt tilbage til 1999, og med sine 70 medarbejdere er viften af kompetencer og erfaring stor.

Lidt om os

Vores Sjællandske afdeling ligger i hjertet af Næstved med udsigt til Rådmandshaven, tæt på gågaden og kun 5 minutters gang fra Næstved Station.

Vores lyse og åbne kontorer rummer ca. 70 arbejdsstationer, hvorfra vi løser en masse spændende opgaver, for en række forskellige samarbejdspartnere.

Siden stiftelsen under navnet ”Avita” i 1999, har vi arbejdet med at udvikle vores medarbejdere og vores virksomhed, så vi kan yde vores kunder den bedste kvalitet, service og ikke mindst resultater.

I 2016 blev Avita en del af 5R-Gruppen, og blev dermed en del af Danmarks største kontaktcenterkoncern.

I 2021 skiftede Avita navn til 5R Marketing Sjælland, inden vi i september 2022 blev lagt sammen med koncernens øvrige selskaber under det nye fælles navn ”5R People”.

Et kontaktcenter med mange kompetencer

I Næstved-afdelingen har vi erfaring med både kunde-/medlemsservice, salg, mødebooking, fundraising, AML og andre administrative opgaver.

Vi har indgående kendskab til mange forskellige brancher og forretningsområder, herunder bl.a. telefoni, forsikring, pengeinstitutter, el og gas, aviser, NGO’er m.m.

Kom og vær’ med

I Næstved er vores varemærke uden tvivl det stærke sammenhold og sociale fællesskab. Vi er mange forskellige mennesker samlet, på alt mellem 15 og 63 år. Dette giver en fantastisk diversitet, både i vores arbejdsmiljø, men også i forhold til de kompetencer og erfaringer, som vi kan tilbyde til vores samarbejdspartnere.

Find vej til os

Kontakt os

I sidste uge havde vi også fornøjelsen af, at byde velkommen til 5 nye kollegaer i Næstved! 🫶🏽 #5rpeople #etjobderskaberdinfremtid #5rpeoplenaestved

I sidste uge havde vi også fornøjelsen af, at byde velkommen til 5 nye kollegaer i Næstved! 🫶🏽 #5rpeople #etjobderskaberdinfremtid #5rpeoplenaestved

Fusions Fest 💙
#5rpeople
#etjobderskaberdinfremtid
#5rpeopleaarhus
#5rpeopleodense
#5rpeoplesvendborg
#5rpeoplenaestved