Job i Malaga

Skab din karriere med et job i Malaga i vores dynamiske team på den spanske solkyst.

Kan jeg få et job i Malaga?

Det korte svar er, ja.

Vi kan nemlig tilbyde dig et spændende job i Malaga med danske kollegaer under de varme himmelstrøg. Vores afdeling i Malaga ligger med udsigt og i første parket ned til havet.

Så hvis du er eventyrlysten og kunne tænke dig et ophold der skaber gode relationer og giver dig kompetencer du kan bruge resten af dit arbejdsliv, så er et job i Malaga helt sikkert noget for dig.

2 callcenter ansatte står ved computeren

Et job i Malaga der skaber din fremtid

Vores Malaga afdeling giver gode muligheder for personlig og arbejdsmæssig udvikling. Vores grundige oplæringsprogram sikrer, at du både får de nødvendige kompetencer der er i forbindelse med et job i Malaga, men også løbende udvikler disse. Dette sikrer at din udvikling aldrig står stille.

Brænder du for salg, mødebooking, kundeservice etc. så vil du igennem det tætte samarbejde med afdelingslederen hurtigt kunne stige i graderne og få tildelt mere ansvar. Jo mere ambitiøs du er, jo hurtigere vil du kunne se dig selv træde et skridt længere op af stien.

Vi har mange på tværs af alle afdelingerne der er startet ved telefonen og som den dag i dag sidder med et ledende ansvar.

Pige har fået job i Malaga og arbejder foran computeren

Hvordan forbereder man sig på et job i Malaga?

Det kan være intimiderende at flytte til udlandet for at arbejde, men ved 5R People gør vi alt, for at gøre din tur til Malaga så nem som mulig.

Vi sørger for alt det praktiske i forhold til arbejds- og opholdstilladelse for vores medarbejdere. Alt er stort set klart, så snart du sætter foden i lufthavnen. Vores Malaga afdeling er også klar til at hjælpe i forhold til boligsøgning. Vi har kontakt til et stort boligkompleks hvor vi ofte kan hjælpe vores ansatte ind. Såfremt der er fuldt booket her, er vores netværk og stærke fællesskab altid klar til at være behjælpelig med en løsning.

Fakta om Malaga?

Malaga er en smuk havneby i Andalusien i den sydlige del af Spanien på Costa del Sol-kysten. Med et indbyggertal på over 585.000 rummer byen et rigt kultur- og byliv med butikker, koncerter, biografer, caféer osv.

Malaga har længe været en populær rejsedestination. Det har derfor aldrig har været et problem for vores ansatte at lokke venner og familie på besøg. Siden 2015 har 5R People skabt et solidt fundament i den spanske kystby. Vi har et team af dedikerede medarbejdere, der løser opgaver såsom telemarketing og mødebooking for danske virksomheder inden for finans, medier, telefoni og jura.

Kontoret ligger blot 150 meter fra den populære strand, Malagueta og har derfor en skøn udsigt over Middelhavet.

3 drenge der har job i Malaga sidder og kigger ud over vandet

Et job med stærke sociale bånd

Får du et job i Malaga kan du se frem til at få både venner og minder for livet. Det at være en samlet flok, i et nyt land, skaber hurtigt meget tætte relationer. Vi gør derudover en stor indsats for at skabe en arbejdsplads med en familiær stemning. Vi har på afdelingen oprettet et aktivitetsudvalg der løbende arrangerer vandreture, byture, bådture og meget mere. Dine kollegaer bliver derfor helt naturligt også dine bedste venner.

Vil du vide mere om et job i Malaga?

Ønsker du at være en del af vores dynamiske team og starte din rejse mod en spændende karriere i Malaga? Kontakt os i dag for at lære mere om de aktuelle jobmuligheder, eller send din ansøgning for at blive en del af vores voksende team.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til 5R People, hvor vi ikke blot tilbyder et job, men en oplevelse, der udvikler dine kompetencer, giver dig venner for livet og former din fremtid.

3 drenge med et job i Malaga nyder det gode vejr

Fordele ved et job hos 5R People

Oplæring & udvikling

Vi uddanner løbende vores ansatte så de hele tiden forbedre og udvider deres kompetencer.

Tæt på stranden

Afdelingen ligger 100 meter fra Middelhavet. Du vil derfor sidde med god udsigt og have muligheden for at hoppe i bølgerne i pausen.

Sociale arrangementer

Vores forskellige afdelinger holder jævnligt små arrangementer som er med til at skabe et godt sammenhold.

Kaffe & Te

Det er vigtigt stemmen er varm, derfor er der selvfølgelig altid gratis kaffe og te til rådighed.

Central beliggenhed

Afdelingen ligger tæt på både by og strand og er derfor i gåafstand til alle Malagas gode tilbud

Find vej til os

Kontakt os