Odense

Afdelingen har eksisteret siden 2010, og med mere end 100 glade medarbejdere er det vores næststørste afdeling.

Lidt om os

Midt i Odense Centrum ligger vores næstældste afdeling, der så lyset første gang i 2010.

Med samarbejdspartnere der har været med fra første år, og medarbejdere der erfaringsmæssigt trækker ancienniteten gevaldigt op, repræsenterer vi partnere der er blandt de største i Danmark.

Et kontaktcenter med mange kompetencer

Afdelingen har igennem mange år skabt et godt og positivt brand overfor virksomheder og medarbejdere. Vi er stolte af og kendt for, at sætte høje standarder indenfor performance og kvalitet.

Erfaringen er bred, og vi tilbyder salg og mødebook både på privat- og erhvervsmarkedet.

Kom og vær’ med

Afdelingen har mere end 75 arbejdspladser, og med afsæt i vores værdier er et team bestående af erfarne og nysgerrige nye medarbejdere, klar til at byde jer velkommen, om I er samarbejdspartnere eller medarbejdere, der vil være en del af 5R People.

Afdelingen var tidligere kendt som Salgsbureauet.

Find vej til os

Kontakt os

10 år! Tina møder man som det første, når man træder ind af døren i Odense, og det er hende der sikrer alt fra toiletpapir, rene kopper, timer og løn hver gang er i orden. I vores hurtige hverdag, er hun en afgørende og uundværlig kollega ...for os alle. Nu kan hun fejre 10 år i huset, og blev hyldet med blomster, chokolade, klapsalver og 10.000 kr 🙂 Tak for dig Tina 😀 #5Rpeopleodense