Job i Odense

Bliv en del af holdet. Skab din fremtidige karriere med et job i Odense hos 5R People.

Velkommen til 5R People

Din foretrukne destination for job i Odense

Søger du et spændende job med masser af udviklingsmuligheder i Odense?

Så er 5R People det helt rigtige sted for dig. Med over 100 glade medarbejdere er 5R People i Odense vores næststørste afdeling, der kan tilbyde dig et væld af jobmuligheder inden for telefonsalg, mødebooking og kundeservice.

Unge mennesker med job i Odense smiler og taler sammen

Kan jeg få et job i Odense uden erfaring?

Måske er du ubekendt med telemarketing? Måske er du spritny på jobmarkedet uden erfaring? Du kan være helt rolig. Det kræver ikke nogen forudgående viden eller erfaring at søge job hos os.

Hos 5R People i Odense er det vores mission at klæde dig ordentlig på til opgaven. Vi sørger for, at du får al den nødvendige salgstræning, for at kunne hjælpe vores kunder på bedste vis, uanset om du vil arbejde med telemarketing, telefonsalg eller mødebooking for private kunder eller erhvervsmarkedet. Vores salgstræning bliver konstant opdateret og reevalueret, så vi følger med tidens udvikling, og kompetencerne du vil udvikle i samarbejde med os, vil være noget du kan bruge i alle aspekter af dit liv.

Det er nemlig ikke kun ren teknisk viden, du vil få erfaring med, når du arbejder hos os. Du vil også lære, at være en del af et dynamisk team, som løfter opgaven i fællesskab og gør hinanden bedre i samme omgang. Det er noget der styrker sammenholdet!

En medarbejder fra 5rpeople i en produktiv samtale.
En medarbejder fra 5rpeople, der forhandler en aftale.

Vores historie i Odense

5R People er Danmarks største kontaktcenter, med over 500 ansatte fordelt på fem lokationer (Aarhus, Odense, Svendborg, Næstved og Malaga).

Hos 5R People Odense er vi stolte af at have opbygget et solidt kundenetværk. Vi har formået at fastholde samarbejdspartnere, der har været med helt fra starten i 2010. Det har vi, fordi vi sætter en stor ære i, at hjælpe vores kunder med at nå netop deres specifikke mål, og fordi vores resultater taler for sig selv.

Med en central beliggenhed i hjertet af Odense, er 5R People tæt på byens samlingspunkter. Gågaden, med dens mange caféer og shopping muligheder er lige om hjørnet. Har man lyst til et kulturelt indspark er H.C. Andersens Barndomshjem og Odense Domkirke også at finde i nærheden, ligesom Odense Banegård, som giver transportmuligheder for medarbejdere og kunder fra nær og fjern.

Start karrieren med et job i Odense

Ønsker du at være en del af vores dynamiske team og starte din rejse mod et spændende job i Odense?

Kontakt os i dag for at lære mere om de aktuelle jobmuligheder, eller send din ansøgning for at blive en del af vores voksende team. Vi ser frem til at byde dig velkommen til 5R People, hvor vi ikke blot tilbyder et job, men en mulighed for at udvikle kompetencer der vil skabe din fremtid.

Fordele ved et job hos 5R People

Oplæring & udvikling

Vi uddanner løbende vores ansatte så de hele tiden forbedre og udvider deres kompetencer.

Tæt på offentlig transport

Vi er beliggende kun 5 min. gang fra Odense banegård. Du har derfor gode muligheder for at komme til og fra arbejdspladsen.

Sociale arrangementer

Vores forskellige afdelinger holder jævnligt små arrangementer som er med til at skabe et godt sammenhold.

Frisk frugt

Der står altid frisk frugt på bordene som du kvit og frit kan nyde godt af.

Kaffe & Te

Det er vigtigt stemmen er varm, derfor er der selvfølgelig altid gratis kaffe og te til rådighed.

Central beliggenhed

Vores Odense afdeling ligger centralt i byen, med let adgang til byens cafeer og butikker.

Find vej til os

Kontakt os