Fra tømrer til supersælger

En medarbejder sidder og booker møder for en af vores kunder i vores callcenter

"Fællesskabet er virkelig noget helt unikt hos 5R People"

ALDER: 23 ÅR

TID HOS 5R PEOPLE: 2 ÅR

TIDLIGERE JOB/UDDANNELSE: UDLÆRT TØMRER

Mads som du ser her på billedet, havde netop færdiggjort sin uddannelse som tømrer. Desværre kom han ud for en slem ulykke, som på daværende tidspunkt ikke gjorde det muligt, at fortsætte i det erhverv.

Han var derfor tvunget til at tænke lidt alternativt. Et par af hans venner havde sælgerjobs og hørte igennem dem lidt om hvordan det var og hvad det krævede at arbejde et sted som 5R People. Mads havde selvfølgelig ingen erfaring indenfor denne branche, da han havde haft fuldt fokus på at blive tømre. Men da den drøm nu ikke længere var mulig måtte han satse på noget andet. Han søgte og fik et job hos 5R People.

Mads knoklede på og dygtiggjorde sig. Han lærte meget om faget og blev efter noget tid forfremmet til supervisor. Selv påpeger han 3 vigtige elementer han lærte i sin tid hos 5R People; Han lærte selvfølgelig rigtig meget om salgsteknikker og de forskellige måder hvorpå man skal håndtere forskellige typer mennesker. Derudover lærte han en masse fantastiske mennesker at kende. Fællesskabet er virkelig noget helt unikt hos 5R People. Sidst og bestemt ikke mindst har han lært rigtig meget om sig selv – og den læring har ført til en stor personlig udvikling.

Udviklingen og læringen har nu givet ham et job som forsikringsrådgiver i Topdanmark. Et job, som udspringer direkte fra alt det han tog med i ryksækken fra 5R People.

Mads har derfor denne opfordring til dig:

Søg et job hos 5R People hvis du gerne vil ind i et virkelig godt fællesskab. Hvis du ønsker personlig udvikling og ikke mindst arbejde et sted der skaber muligheder for at komme mange andre steder hen.