Headhuntet til nyt job

Simon blev headhuntet til nyt job

"Hvis du vil noget indenfor slag er 5R People stedet"

ALDER: 26 ÅR

TID HOS 5R PEOPLE: 5 ÅR

NYT JOB: RÅDGIVER PX3

Her ser du Simon. Han manglede i sin tid et job og snakkede derfor med fodboldkammeraterne om eventuelle muligheder. 5R People blev anbefalet og det blev startskuddet til Simons karriere.

Han havde absolut ingen erfaring med salg. Men blev alligevel hurtigt grebet af stemningen på holdet og med den løbende oplæring af forskellige salgsteknikker, mærkede han tydeligt udviklingen. Det blev hurtigt både nemmere og sjovere at sælge.

Udover at sidde i Aarhus-afdelingen prøvede Simon også kræfter med vores afdeling i Malaga. Opgaverne var stort set de samme, men den personlige udvikling fik virkelig et skub. At bo i udlandet langt væk fra familie og trygge rammer kan selvfølgelig være hårdt. Men den selvstændighed, de oplevelser og de venner man skaber sig, med sådan et ophold vil jeg aldrig have været foruden, fortæller Simon.

Når man har det sjovt går tiden hurtigt og 5 år hos 5R People fløj afsted. En dag landede der en besked i indbakken. Det var PX3 (en konsulentvirksomhed med speciale i at forhandle indkøbsaftaler), de var faldet over Simons profil og syntes der var et perfekt match. Simon syntes det lød rigtig interessant og da de spidskompetencer han havde tillært sig i 5R People matchede med PX3’s arbejdsopgaver, valgte han at tage springet.

Nå vi spørger Simon i dag om hvad hans tid i 5R har betydet, siger han; Udover en masse skønne kollegaer der med tiden blev til gode venner, har det gjort mig attraktiv på arbejdsmarkedet. Så attraktiv at jeg nu har fået et virkelig godt job, som jeg vel og mærke ikke engang behøvede at søge selv. Så hvis du gerne vil noget indenfor salg, så er 5R People helt sikkert et godt sted at starte.

Et job der skaber din fremtid

Historier fra tidligere medarbejdere