Erfaring på arbejdsmarkedet

Erfaring på arbejdsmarkedet

"5R People er det perfekte
sted at starte"

ALDER: 24 ÅR

TID HOS 5R PEOPLE: 2 ÅR

TIDLIGERE JOB/UDDANNELSE: McDonalds

NYT JOB: FORSIKRINGSRÅDGIVER TOPDANMARK

Oliver her, var ny i Aarhus og havde ikke det store netværk i byen. Han havde dog en kammerat der arbejdede for 5R People. Efter at have hørt godt om jobbet, spurgte han derfor om ikke det var muligt at komme til en jobsamtale.


Oliver havde ikke erfaring med hverken telesalg eller mødebooking. Han havde tidligere arbejdet på McDonalds, men ville nu gerne prøve noget nyt og møde en masse nye mennesker og få mere erfaring på arbejdsmarkedet.


Han fik jobbet, og når vi spørger ham i dag hvad han fik ud af sin tid hos 5R People, svarer han:
”Jeg er blevet meget mere åben og tackler nye udfordringer markant bedre end tidligere. Jeg har lært en masse om B2C salg, oplæring af nye medarbejdere, mødebooking og snuste også til titlen som SoMe ansvarlig som var en fed udfordring.

Erfaringen på arbejdsmarkedet har været uvurderlig.”
Efter 2 år hos 5R People kom han i kontakt med Topdanmark hvor en spændende stilling som forsikringsrådgiver meldte sig. Det lød for godt til at sige nej til og han takkede derfor ja til jobbet. Oliver udtaler selv, at han aldrig ville have forstillet sig at komme til sådan en stilling, hvis ikke det havde været for den erfaring på arbejdsmarkedet han har fået i 5R People.


Oliver har en klar besked; Hvis du endnu ikke har den store erfaring på arbejdsmarkedet, eller blot er gået i stå, så er 5R People det perfekte sted at starte. Her får du udviklet dine kompetencer indenfor blandt andet salg og mødebooking. Du bliver en del af et fantastisk fællesskab der kan og vil give dig venner for livet. Det har det i hvert fald gjort for mig.

Et job der skaber din fremtid

Historier fra tidligere medarbejdere