Studiejob i Aarhus

Fleksibilitet, uvurderlige erfaringer og stærkt sammenhold

Anton fortæller om hans studiejob i Aarhus

"Et meget fleksibelt studiejob"

ALDER: 25 ÅR

TID HOS 5R PEOPLE: 7 ÅR

UDDANNELSE: MEDICIN

Balance mellem skole og studiejob

For mange studerende er balance mellem skolen og et studiejob en konstant udfordring. Hvad hvis der fandtes en arbejdsplads med stor fleksibilitet og en platform for personlig og faglig udvikling? Det er præcis det 5R People tilbyder. Vi pakker det tilmed ind i et utroligt stærkt fællesskab, hvor dine kollegaer oftest også bliver dine bedste venner.

Mød Anton – Medicinstuderende og Supervisor hos 5R People

Anton, en 25-årig medicinstuderende fra Hornslet, der viser hvordan et studiejob hos 5R People kan integreres med en krævende uddannelse. Siden sommeren 2021 har Anton studeret medicin og samtidig arbejdet deltid hos 5R People, hvor han nu er supervisor på deltidsholdet.

Fra Slagter til Supervisor

Anton startede hos 5R People i 2017 efter en kortvarig ansættelse hos en slagter, som ifølge ham selv “ikke var det rigtige sted for ham.” “Min familie kender en af medstifterne af 5R People, hvilket åbnede mine øjne for virksomheden og de muligheder, den tilbyder,” fortæller Anton. Det, der har fastholdt ham hos 5R People, er den stærke sociale kultur og muligheden for at være herre over egen løn – en vigtig faktor for ham, da hårdt arbejde rent faktisk betaler sig. Hvor andre arbejdspladser ofte opererer med interesse timer, får man hos 5R People belønning for den ekstra indsats, man yder.

En typisk dag i Antons liv

En typisk arbejdsdag for Anton begynder kl. 8, hvor han pakker tasken og går i skole indtil kl. 15. Herefter går han direkte til 5R People, hvor han forbereder vagter til kl. 16. “Jeg går hjem omkring 21:30, og selvom det naturligvis er en lang dag, er det ikke opslidende da jeg kun arbejder 2-3 gange om ugen” forklarer han.

Balancen mellem arbejde og studier

Ifølge Anton er der ingen problemer med at balancere mellem studiejobbet og skolen. “Jeg har udviklet mig meget hos 5R People og lært at ignorere ting, jeg ikke kan påvirke. Når man er på arbejde, arbejder man, og når man er i skole, går man i skole. Dette har jeg ikke altid været god til, men har altid godt kunne lide at have mange bolde i luften, og derfor blev det en nødvendighed at kunne adskille og sortere opgaver” siger han. I de perioder hvor skolen kræver ekstra meget af ham, har fleksibiliteten i studiejobbet hos 5R People været en stor fordel. God kommunikation har været nøglen. Så længe min arbejdsplads ved hvilke perioder skolen forlanger meget af mig, er overbelastning ikke et problem, da fleksibiliteten er stor og mine fantastiske kollegaer kan træde ind for mig.

Udvikling af vigtige færdigheder

Anton har oplevet en betydelig personlig udvikling gennem sit studiejob hos 5R People. “Hvis jeg skal pege en enkelt ting ud, der har og får stor betydning for netop mig, er det ledelseserfaring” siger han. Som supervisor har Anton berøring med blandt andet motivation og kommunikation med medarbejdere. Færdigheder der er uvurderlige for hans fremtidige karriere som læge. ”Jeg kunne godt vælge at komme ud i en lægepraksis og sidde og tage blodprøver, for at styrke mit CV. Men at få ledelseserfaring på det her plan, giver mig en markant større fordel når livet som læge starter. Blodprøver skal jeg nok blive god til at tage, men at have været leder for ca. 30 medarbejdere er der ikke mange nyuddannede der ville kunne skrive på sit CV. Netop derfor kigger jeg stadig ind i mange gode år her hos 5R.” udtaler Anton.

Hvorfor vælge 5R People som studiejob?

Anton anbefaler 5R til studerende på grund af den store fleksibilitet og de mange udviklingsmuligheder. “Deltidsholdet er et meget fleksibelt studiejob, hvor du har mulighed for at bytte rundt på dine vagter så de passer bedst muligt ind i din hverdag,” siger han. Det konkurrenceprægede miljø og muligheden for at påvirke sin egen løn gør det attraktivt for dem, der ønsker at blive belønnet for hårdt arbejde. Herudover understreger Anton; ”Hvis man tror det eneste et telemarketingjob tilbyder er, at ringe ud og prøve at sælge telefonabonnementer, tager man grueligt fejl. Om du sidder med salg, mødebooking eller noget helt tredje, er der mange lag af uddannelse og personlig udvikling du vil kunne nyde godt af resten livet. En ting mange tager lidt for givet eller slet ikke bemærker. Rigtig mange arbejdspladser kan til gengæld sagtens se værdien i evnerne man tillærer sig hos 5R, hvorfor mange også ryger direkte fra et studiejob til faste stillinger i store virksomheder.”

Søg et studiejob og bliv en del af 5R People-familien

Hvis du er studerende i Aarhus og søger et studiejob, der tilbyder mere end blot en indkomst, er 5R People det rette sted for dig. Med fleksible arbejdstider, mulighed for personlig og faglig udvikling samt en stærk social kultur, er 5R People det ideelle valg for dem, der ønsker at balancere arbejde og studier effektivt.

Et job der skaber din fremtid

Historier fra tidligere medarbejdere