Sælger

Vores afdeling i Svendborg søger sælgere til Telia opgave

5R People er Danmarks største kontaktcenter med mere end 500+ ansatte fordelt på 5 lokationer. Vi sætter hver eneste dag en ære i, at levere en oplevelse udover det sædvanlige for både medarbejdere, kunder og vores kunders kunder. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og udvikling er i fokus, og hvor opgaven er at sikre den bedste oplevelse ud mod vores kunder.

Vores kerneopgave er, at hjælpe vores kunder til at opnå deres mål, indenfor områderne kundeservice, mødebooking, sagsbehandling, salg, AML og vikarer. Vi blev etableret i 2005 og betragter os selv om en af de førende virksomheder indenfor kontaktcenterydelser i Danmark. Vi kan noget helt specielt, når det kommer til at få resultater og kvalitet til at gå hånd i hånd, og derfor er ambitionerne for fremtiden høje.

Stillingen som sælger for vores samarbejdspartner Telia er et udviklende, selvstændigt og spændende job, og du vil  blive en del af et godt arbejdsmiljø hvor omgangstonen er åben og uformel.

Vi er dedikerede til vores modtagelse og introduktion af nye medarbejdere, så du vil opleve at blive grundigt oplært over en 14 dages onboarding periode. Herefter vil du løbende blive uddannet i alt fra personprofiler til kommunikationsteorier.

Du vil altså få en grundig oplæring og modtage løbende træning og uddannelse, hvorfor det ikke er et krav, at du har erfaring som kundekonsulent. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau, da det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen. Vi tilbyder et behageligt og afbalanceret arbejdsmiljø med høj trivsel, hvor der er plads til forskellighed – fordi vi sætter pris på forskellighed.

Dog skal du kunne sætte flueben ved, at du

 • Er stabil og mødeansvarlig
 • Er resultatorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Motiveres af et dynamisk miljø og et stærkt socialt fællesskab
 • Trives i et performance drevet miljø
 • Har en god forståelse for IT systemer

Som sælger på Telia tilbydes du:

 • En fast og garanteret timeløn, provision og bonusordning
 • Mulighed for udvikling, herunder flere interne uddannelser
 • Et arbejdsmiljø med gode kollegaer, meget høj trivsel og sociale arrangementer
 • Kompetente ledere der har fokus på den enkelte, såvel som hele teamet
 • Interne og eksterne karrieremuligheder

 

Vi søger derfor dig, som ønsker et ansvarsfuldt job, med fokus på at skabe værdi via telefonen, personlig- og faglig udvikling samt medansvar for egne resultater, og hvis du bliver en del af 5R People, vil du komme til at arbejde i et uformelt og motiverende miljø, omgivet af skønne kollegaer, med mulighed for høj grad af udvikling både fagligt og personligt.

Hvis dét er for dig, så send os allerede i dag din ansøgning og cv, da vi holder samtaler løbende.

Du kan ansøge via vores formular eller sende en mail til: job.svendborg@5rpeople.dk  // Mrk. ”Telia”. Skulle du have uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Daniel Hansen på telefon 60 75 45 42.

Ansættelse efter aftale.