Sælgere i Malaga

5R People Malaga, søger kundekonsulenter til salg og kundeservice

5R People Malaga søger nye kollegaer der ønsker at arbejde med salg og kundeservice! Afdelingen er placeret ved byens bedste strand, Malagueta, og beskæftiger ca. 35 glade danske kollegaer, der løser forskellige opgaver, som primært er rettet imod det danske marked. Afdelingen har eksisteret siden 2015, og har fået opbygget den samme respekt og troværdig som vores danske afdelinger.

5R People er et kontaktcenter, og vi ønsker at skille os ud fra mængden, ved at levere en oplevelse udover det sædvanlige for både medarbejdere, kunder og kundernes kunder. Vi leverer et professionelt arbejdsmiljø, hvor trivsel og udvikling er i fokus, og hvor opgaven er, at sikre den bedste oplevelse ud i mod vores kunder og deres kunder.

Vi tilbyder:

 • Fuldtid
 • Fast timeløn + fordelagtig provisionsordning uden loft
 • Beliggenhed ved byens bedste strand
 • Tryg og sikker udstationering med særdeles ordnede forhold
 • Hjælp til arbejds- og opholdstilladelse
 • Professionel oplæring
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Et udvidet netværk bestående af 500+ engagerede kollegaer
 • Intern eller ekstern karriereudvikling
 • Arbejdsopgaver indenfor salg
 • Medspillende og motiverede ledere

 

Hvorfor skal du være vores nye kollega?

Hos 5R People har vi en seriøs tilgang til det at drive et kontaktcenter. Det betyder at du vil opleve at blive grundigt oplært, og modtage løbende træning og uddannelse. Det er ikke et krav, at du har erfaring med salg og/eller kundeservice, det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. Hos os er der plads til alle!

Som vores nye kollega vil du opleve, at repræsentere anerkendte og respekterede virksomheder.

Et job hos 5R People kan således være starten på en lang og spændende rejse med mange muligheder.

Hvorfor søge hos 5R People?

Som medarbejder hos 5R People vil du komme til, at arbejde i et godt miljø omgivet af skønne kollegaer. Du vil komme til, at indgå i et kompetent og velfungerende team, hvor du vil få ansvar for egne resultater, og samtidig blive udfordret i hverdagen med spændende opgaver.

Hos os får du de bedste værktøjer til at udvikle dit talent, både på det faglige og personlige plan.  

Du får mulighed for at blive en kompetent medarbejder med erfaring og viden, som gør dig eftertragtet på arbejdsmarkedet, og som giver dig en kommunikationsmæssig kompetence, der er guld for din fremtid, uagtet om det er hos 5R People eller ved dit næste job.

Der er medarbejdere i alle aldersgrupper, og et godt fællesskab på tværs af alle afdelinger. Du bliver således en del af en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø i gode rammer, centralt i Aarhus.

Skulle du have nogle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR Chef Birgitha Mühlensteth på telefon +45 87 46 90 00 eller sende en mail til info@5rpeople.dk

Send din ansøgning via vores formular eller til: job.malaga@5rpeople.dk