Vejen til succes som sælger

Frederiks vej til succes som sælger

"Du vil helt sikkert udvikle brugbare kompetencer"

ALDER: 20

TID HOS 5R PEOPLE: 1,5 ÅR

Frederik har aldrig været i tvivl om, hvad han vil. Han brænder for salg og alle de elementer, det indebærer. Derfor var han sikker på, at han skulle anskaffe sig et job hos 5R People for at opnå succes som sælger. Han havde hørt, at det var stedet, hvor han kunne blive udfordret og dermed udvikle sig inden for salgsdisciplinen.

Frederik blev ikke skuffet. Han udtaler: ”Under mine år hos 5R har jeg udviklet mine kompetencer inden for salg og mødebooking, hvilket har bidraget til min succes som sælger. Denne udvikling skyldes især den løbende oplæring og sparring med kollegaer og ledere.”

Den nyerhvervede viden har ført til en stilling i forsikringsbranchen, som han blev opmærksom på under sin tid hos 5R People.

Hans fremragende indsats resulterede naturligvis i positive anbefalinger til hans nuværende leder. Vi hos 5R People er stolte af at have været med til at forme og uddanne en person fra bunden, så han nu er blevet en attraktiv spiller på arbejdsmarkedet.

Når vi spørger Frederik i dag, om han vil anbefale andre at søge et job hos 5R People, siger han: ”Hvis du har en interesse for salg, mødebooking eller kundeservice, så er dette stedet, hvor du ikke bare udvikler dig, men også bliver udfordret dagligt. Du vil helt sikkert udvikle brugbare kompetencer, som du kan bruge, ikke bare hos 5R, men også på mange andre arbejdspladser, og opnå succes som sælger.”

Et job der skaber din fremtid

Historier fra tidligere medarbejdere