Kundekonsulent

5R People er et kontaktcenter, og vi ønsker at skille os ud fra mængden.
Det gør vi ved at levere en oplevelse udover det sædvanlige for både medarbejdere, kunder og vores kunders kunder.

Et professionelt arbejdsmiljø med trivsel og udvikling i fokus

Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og kundetilfredshed.

Hos 5R People hjælper vi vores samarbejdspartnere med at nå deres mål, inklusive kunderekruttering, fastholdelse og kundeservice.

Vi har en meget bred og attraktiv kundeportefølje, og kan derved tilbyde vores medarbejdere en masse spændende opgaver både inden for BtB (kontakt til virksomheder) og BtC (kontakt til private), hvilket kommer dig som ansøger til gode, i forhold til at finde det rette match.

Vi er dedikerede til vores modtagelse og introduktion af nye medarbejdere, så du vil opleve at blive grundigt oplært over en 14 dages onboarding periode. Herefter vil du løbende blive uddannet i alt fra personprofiler til kommunikationsteorier.

Du vil altså få en grundig oplæring og modtage løbende træning og uddannelse, hvorfor det ikke er et krav, at du har erfaring som kundekonsulent, det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau, da det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen. Vi tilbyder et behageligt og afbalanceret arbejdsmiljø med høj trivsel, hvor der er plads til forskellighed – fordi vi sætter pris på forskellighed.

Vi søger derfor dig, som ønsker et ansvarsfuldt job, med fokus på at skabe værdi via telefonen og medansvar for egne resultater. Bliver du en del af 5R People, vil du komme til at arbejde i et uformelt og motiverende miljø, omgivet af skønne kollegaer, og du vil få mulighed for høj grad af udvikling både fagligt og personligt.

Skulle du have uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef for 5R People, Birgitta Mühlensteth

5RPeoples HR chef Birgitha
Birgitha Mühlensteth

87 46 90 00

5RPeoples logo med en effekt der viser en masse glade medarbejdere

Et gennemtænkt rekrutteringsforløb

Du kan forvente et godt samtaleforløb, der ved ansættelse fortsætter med en gennemtænkt pre- og onboarding, efterfulgt af løbende udvikling.

1. Samtale

2. Samtale

Preboarding

Onboarding

Udvikling

Vi tilbyder

Om dig

Send os en ansøgning i dag!

”Jeg troede det skulle være et arbejde i mit sabbatsår, men nu står jeg her på 5. år og har aldrig været gladere”
” Vi er mange med meget forskellig baggrund, alder og erfaring. Jeg har virkelig erfaret, at der er et utal af muligheder for udvikling både på et personligt- og et professionelt plan”
”Det bedste ved mit job er, at jeg sammen med mit team er med til at gøre en forskel for de kunder vi ringer for, og dem vi ringer til"
Start med at udfylde formularen
Upload CV*
Upload ansøgning*
Upload bilag
Jeg har læst og forstået 5Rpeoples persondatapolitik